De Sterilor XP installeren

De 5 modules zijn compact en worden - indien nodig - geleverd met hun sondehouder en injectiebehuizing. De apparaten kunnen gemakkelijk aan de muur worden bevestigd, dankzij een beugel met geïntegreerde waterpas.

Slim en modulair ontwerp ... ook bij de hydraulische onderdelen

Een installatie à la carte volgens de behoeften. Het is aanpasbaar aan de ruimte en de indeling van de technische lokalen, maar in functie van het budget: dit alles is mogelijk dankzij de Sterilor-cellen (behuizing en elektrode).

De Sterilor XP met Connect installeren

De Sterilor XP met Connect installeren

Innovatie, efficiëntie en duurzaamheid

Elk onderdeel is met de grootste zorg geselecteerd wat betreft het ontwerp, de keuze van de grondstoffen en de controles die in onze Franse productievestiging worden uitgevoerd. De originele Sterilor-onderdelen staan garant voor kwaliteit en veiligheid.

De elektrolyse vindt plaats in de cel (behuizing en elektrode):

picto_1

De behuizing is transparant, zodat u de elektrode en de doeltreffendheid van de behandeling zelf kunt zien. De behuizing van het elektrolyseapparaat van het zwembad kan in een T- of L-vorm worden geïnstalleerd voor een optimale aanpassing in de technische ruimte.

dispo-vase
picto_2

Accessoirehouders om onderdelen - zoals de debietsensor - gemakkelijker te kunnen aanpassen.

picto_3

De bipolaire elektrode zorgt voor een langere levensduur en een optimaal rendement, waarbij de technische zwembadrichtlijn in acht wordt genomen (DTP n°15). De bipolaire elektroden hebben een garantie van 3 jaar, en zijn verkrijgbaar in 6 modellen, van 25 tot 120 m3, om zich aan te passen aan elk zwembadvolume.

vase_xp

Dimensions

picto_electrolyseur

Zoutelektrolyseapparaat

picto_ph

pH-regelaar

picto_redox

Redox-regelaar

dimension_sel
dimension_redox
picto_temp

Temperatuur

picto_connect

Connect Wifi

picto_electrolyseur

dimensions_temp
dimensions_connect

Stérilor ontwerpt en PRODUCEERT sinds 1985 waterbehandelingsapparatuur die is aangepast aan de behoeften van elke gebruiker.

Als vertrouwd merk stelt Stérilor zijn expertise op het gebied van waterbehandeling ten dienste van zijn klanten door hen innoverende, doeltreffende, natuurlijke, betrouwbare... en eenvoudige oplossingen aan te bieden.

Ontdek meer