Oplossingen

Een nieuwe benadering in de wereld van slimme apparatuur voor waterbehandeling

Stérilor XP bestaat uit 5 modules (Zoutelektrolyseapparaat, pH-regelaar, Redox-regelaar, Temperatuur en Connect) uit dezelfde familie, onafhankelijk van elkaar maar complementair, om het water te behandelen via zoutelektrolyse:
eenvoudig
efficiënt
modulair en uitbreidbaar
comfortabel
…dit alles via een systeem verbonden en te bedienen met speciale integrale en intuïtieve app.

simplicite_nl

Eenvoud

De 5 slanke en compacte kasten, met een ultra-eenvoudige interface, worden bediend via een speciale smartphone-app, ontworpen voor intuïtief dagelijks gebruik... 5 modules voor 5 functies:  Zoutelektrolyse, pH-regelaar, Redox-regelaar, Temperatuur en Connect. Elk element is op zijn plaats. Niets ontbreekt, niets is te veel.  

Hun status en alle diagnostische gegevens worden eenvoudigweg aangegeven door een lichtindicator op de kast. De rest verloopt via het app-scherm.

efficacite_nl

Efficiëntie

35 jaar expertise van Sterilor, en maar liefst 3 jaar specifiek Onderzoek en Ontwikkeling zijn gebundeld in dit systeem voor waterbehandeling door zoutelektrolyse.

De onderdelen van dit Franse ontwerp zijn zorgvuldig geselecteerd en de producten getest en goedgekeurd door professionals en installateurs gedurende twee volledige seizoenen.

Alle modules hebben een garantie van 3 jaar en de kasten zijn IP66.

Schaalbaarheid

De Sterilor XP modules zijn autonoom en kunnen afzonderlijk functioneren, maar zijn tevens complementair omdat ze via Bluetooth met elkaar verbonden zijn.

Een installatie op maat is dus volledig mogelijk en laat toe:

 • om vanaf het begin te kiezen voor het volledige pakket van 5 kasten en meteen te profiteren van een integrale behandeling, of
 • om in eerste instantie 1, 2 of 3 modules te kiezen en zo de mogelijkheid te behouden om de installatie met de tijd en volgens ieders budget te laten evolueren.

Talloze mogelijkheden om de formule te vinden die het beste bij u past!

Comfort

Sterilor XP is bovenal een geautomatiseerde zoutelektrolysebehandeling die de belangrijkste verplichtingen voor het zwembadonderhoud overneemt van de gebruiker.

Dankzij de Sterilor XP-app kunt u eenvoudigweg met uw smartphone op  elk gewenst moment genieten van gezond water.

confort_xp

Verbonden...

... systeemeigen oplossing voor modules Zoutelektrolyse, pH-regeling, Redox-regeling en Temperatuur

De speciale Sterilor XP-app wordt bediend via Bluetooth in de buurt van het zwembad en is zo ontworpen dat u er erg weinig tijd aan hoeft te besteden om te genieten van een langdurige waterkwaliteit en optimaal zwemcomfort. Het ergonomische ontwerp maakt wateronderhoud leuk, toegankelijk en eenvoudig. De app detecteert automatisch de aanwezige modules, die u vervolgens op één enkel scherm kunt bedienen. De gebruiker zal alarmmeldingen en aanbevolen instellingen ontvangen, en kunnen kiezen in welke mate hij het beheer van zijn zwembad wil delen...

Ontdek meer

...en dit naar wens

dankzij de Connect-module ...

De Connect-module breidt de functies van de toepassing uit en biedt de mogelijkheid de apparaten via een internetverbinding te bedienen en zo onmiddellijk de gegevens te raadplegen, de instellingen en veiligheden te wijzigen en overal en altijd toegang te krijgen tot de volledige geschiedenis van het zwembad.

De Sterilor-app maakt het dankzij de overgedragen bediening ook mogelijk om het beheer en het onderhoud van uw zwembadwater toe te vertrouwen aan een professional.

Technologie is er om het dagelijkse leven van de gebruiker
aanzienlijk makkelijker te maken ...

Redox-regelaar

 • Besturing voor het XP-elektrolyse-apparaat
 • Redox-sensor met gouden punt
 • Instelbare alarmen

Temperatuur

 • Meting van de watertemperatuur in het zwembad
 • Alarm bij hoge en lage temperaturen

Connect Wifi

 • Diagnose op afstand
 • Bescherming van de persoonsgegevens (AVG)
 • Overdracht van het beheersrecht van het zwembad

Speciale app

 • Voor Bluetooth met de zoutelektrolyse-, pH-, redox- en temperatuurmodules
 • Voor Wifi met de Connect-kast

Bediening via een speciale app

Bluetooth-verbinding

Waterdichte kast

Franse innovatie

garantie

3 jaar garantie

Stérilor ontwerpt en PRODUCEERT sinds 1985 waterbehandelingsapparatuur die is aangepast aan de behoeften van elke gebruiker.

Als vertrouwd merk stelt Stérilor zijn expertise op het gebied van waterbehandeling ten dienste van zijn klanten door hen innoverende, doeltreffende, natuurlijke, betrouwbare... en eenvoudige oplossingen aan te bieden.